Solmèdic | Centre mèdic del Solsonès

Dr. Marc Armangué Jorba

Medicina Estètica i Salut

ma@medicalaesthetics.cat
www.medicalaesthetics.cat

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida, 1994

Col·legi de Metges de Barcelona, col·legiat núm. 31302

Havent fundat Medical Aesthetics Ltd. a Londres a l’any 2000, el Dr. Armangué és especialista en medicina estètica no quirúrgica des de llavors. Els tractaments que ofereix inclouen toxina botulínica per raons estètiques, injeccions d’àcid hialurònic, tractament de la hiperhidrosi, peelings, làser i tractaments tòpics avançats per millorar l’aparença de la pell.

Durant els darrers anys, el Dr. Armangué ha desenvolupat una família de productes dermatològics especialitzats, Exposure®, i ha implementat les últimes tècniques de medicina estètica en la seva praxis, tals com la remodelació nasal sense cirurgia, la teràpia d’inducció del col·lagen i les injeccions a la zona infraorbital. En Marc és el director mèdic del Medispa de Harrods, on selecciona i supervisa un equip dedicat de metges, i treballa com a conseller en matèria de medicina estètica per varies firmes inversores europees i dels EUA.

El Dr. Armangué viatja a Londres regularment per atendre la seva consulta privada. Com a membre titular del British College of Aesthetic Medicine, en Marc ha contribuït activament en la creació del primer Diploma Postgrau en Medicina Estètica del Regne Unit, designat conjuntament amb la Facultat de Medicina de la Universitat de Leicester.

Nou tractament:

BIOESTIMULACIÓ AMB PLASMA RIC EN PLAQUETES I FACTORS DE CREIXEMENT (PRP)

 

Preus tractaments

Dr.-Marc_Armengue