Solmèdic | Centre mèdic del Solsonès

Inst. Oftalmològic Badal

Dr. BADAL LAFULLA

El Dr. Badal Lafulla (Col. 40547) es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona (U.A.B.) i posteriorment obtingué una plaça MIR de resident d’Oftalmologia a l’Hospital Vall d’Hebrón de Barcelona. Durant la seva residència va col.laborar en nombrosos estudis clínics multicèntrics, en la publicació d’articles en revistes amb alt factor d’impacte i va superar les proves acreditades per l’”International Council of Ophthalmology”.
El Dr.Badal es va interessar en la subespecialitat de retina i vitri, i actualment ha col.laborat en la realització de capítols de llibres d’aquesta subespecialitat, així com en l’avaluació d’articles en revistes científiques i projectes d’investigació. Destaca també la seva participació com a ponent en congressos nacionals i internacionals. La seva formació en el camp de la retina mèdica i quirúrgica va continuar a Suïssa en l’ “European School for Advanced Studies in Ophthalmology” l’any 2010 i amb l’estada al “Ocular Oncology Service at Wills Eye Hospital” a Philadelphia l’any 2011. Va assolir el títol de doctor en Medicina i Cirurgia defensant la seva tesi doctoral l’any 2016, obtinguent la màxima puntuació CUM LAUDE. En l’actualitat és membre actiu de la Societat Catalana d’Oftalmologia, de la “Sociedad Española de Retina y Vítreo” i de la “American Academy of Ophthalmology”.

IRINA MARTÍNEZ MORA

L’Optometrista Irina Martínez Mora (Col. 20.926) es va diplomar a la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). En els darrers anys s’ha especialitzat en l’àmbit de la Teràpia Visual i actualment hi dedica gran part de la seva activitat profesional, atenent al diagnòstic i tractament de disfuncions binoculars i acomodatives, ambliopies, estrabismes i problemes en el procés d’aprenentatge i lecto-escriptura i reflexes primaris tant en pacients pediàtrics com adults. També ha realitzat cursos d’especialització en Contactologia Avançada i Superfície Ocular. Ha participat en la realització de cribatges visuals en diverses escoles col·laborant amb professorat de la Facultat, així com amb professionals del sector de la Optometria. També ha cooperat en la campanya Visió i Aprenentatge del Col·legi d’Òptics i Optometristes de Catalunya, fent xerrades a nens i nenes de primària i professors/es. En l’actualitat és membre actiu de l’Associació Catalana d’Optometria i Teràpia Visual.

 

INSTITUT OFTALMOLÒGIC BADAL

logo_badalpng