Inst. Oftalmològic Badal

Institut Oftalmològic Badal

 

 

Dr. BADAL LAFULLA

El Dr. Badal Lafulla (Col. 40547) es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona (U.A.B.) i posteriorment obtingué una plaça MIR de resident d’Oftalmologia a l’Hospital Vall d’Hebrón de Barcelona. Durant la seva residència va col.laborar en nombrosos estudis clínics multicèntrics, en la publicació d’articles en revistes amb alt factor d’impacte i va superar les proves acreditades per l’”International Council of Ophthalmology”.
El Dr.Badal es va interessar en la subespecialitat de retina i vitri, i actualment ha col.laborat en la realització de capítols de llibres d’aquesta subespecialitat, així com en l’avaluació d’articles en revistes científiques i projectes d’investigació. Destaca també la seva participació com a ponent en congressos nacionals i internacionals. La seva formació en el camp de la retina mèdica i quirúrgica va continuar a Suïssa en l’ “European School for Advanced Studies in Ophthalmology” l’any 2010 i amb l’estada al “Ocular Oncology Service at Wills Eye Hospital” a Philadelphia l’any 2011. Va assolir el títol de doctor en Medicina i Cirurgia defensant la seva tesi doctoral l’any 2016, obtinguent la màxima puntuació CUM LAUDE. En l’actualitat és membre actiu de la Societat Catalana d’Oftalmologia, de la “Sociedad Española de Retina y Vítreo” i de la “American Academy of Ophthalmology”.

CRISTINA FERNÁNDEZ

L’Òptica i optometrista Cristina Fernández Valls (Col. 23.625) es va graduar a la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Va realitzar un treball d’investigació sobre l’efecte de les pantalles retroil·luminades i els filtres de llum blava, amb la posterior publicació a la revista Óptica Pura y Aplicada i al congrés científic “IX Iberoamerican Optics Meeting and XII Latin American Meeting on Optics, Lasers, and Applications”. Va cursar el Postgrau en Optometria Clínica a l’Institut de Microcirurgia Ocular (IMO) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha col·laborat fent cribatges visuals a nens en diferents esdeveniments, així com en escoles amb la Fundació IMO. Des d’aleshores ha continuat formant-se en l’àmbit clínic i especialitzant-se en Teràpies Visuals. Actualment està cursant el Màster en Optometria i Teràpia Visual a la FOOT de la UPC.

 

INSTITUT OFTALMOLÒGIC BADAL

Categories: ,

Institut Oftalmològic Badal